Specialist in Vloeren & Zonwering
Gratis inmeten op locatie
Ontvang onze offerte binnen 24 uur
Vaste prijzen zonder meerwerk
logo
Advies nodig? Bel ons! 06 - 5784 4043

Gordijnen

Gordijnen zijn prachtige sfeermakers voor uw woning, kantoor of andere ruimte. Ze houden lichtinval tegen en geven u meer privacy. Bent u op zoek naar een vakkundige installateur van hoogwaardige kwaliteit gordijnen? Stuyfzand Vloeren en Zonwering staat met meer dan 20 jaar ervaring voor u klaar om u volledig te ontzorgen in het vinden van de juiste gordijnen en het professioneel installeren hiervan.

Op maat gemaakte gordijnen

Of u nu praktische, enkele rolgordijnen wilt of sfeermakende duorolgordijnen, Stuyfzand staat voor u klaar met 100% maatwerk (duo)rolgordijnen. In een – geheel vrijblijvend – persoonlijk gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en worden de kozijnen opgemeten. Vervolgens kunt u snel een overzichtelijke offerte verwachten. Wij werken met vaste leveranciers die standaard een perfecte kwaliteit materialen en producten leveren.

Wij monteren uw gordijnen

Ook de montage van de gordijnen kunt u overlaten aan Stuyfzand Vloeren en Zonwering. Wij zorgen ten alle tijde voor een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking. Gordijnen komen in veel verschillende soorten en maten. Laat u daarom goed informeren alvorens u een keuze maakt welke gordijnen voor u de juiste keuze zijn. Stuyfzand staat garant voor een persoonlijke benadering en uitstekend advies. Graag komen wij vrijblijvend aan huis om u te adviseren over de mogelijkheden. Op basis van uw aanvraag zullen wij een nette offerte samenstellen die volledig aansluit bij uw woonwensen en budget.

  • Specialist in Vloeren & Zonwering
  • Gratis inmeten op locatie
  • Ontvang onze offerte binnen 24 uur
  • Vaste prijzen zonder meerwerk
Reviews bekijken Ontvang onze offerte
Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Offerte aanvragen